founder

UNIEK ONTWERP

RVS maatwerk voor de horeca

Ons nieuwe model bakwand welke wij in eigen beheer ontwikkelden is een uniek ontwerp. Alle apparaten zijn makkelijk te bedienen door middel van 1 knop.

Het onderhoud van de bakwand is heel makkelijk. De RVS onderdelen van het afzuigkanaal zijn simpel met de hand uit elkaar te halen en daardoor zeer eenvoudig te reinigen net zoals de rest van de bakwand.

section-ef09f4f

TOTAAL SERVICE

Levering, montage en reparatie bakwand

Als specialist op het gebied van bakwanden voorzien wij uw restaurant, cafetaria, sport- of bedrijfskantine of take away van een op maat gemaakte bakwand. Wij leveren, plaatsen en repareren alles met onze eigen vakmannen.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MAATWERK

Uw eigen bakwand samenstellen

Het grote voordeel van de bakwand van De Bakwandenfabriek is dat deze eenvoudig in gebruik is. Met de vooraf ingestelde temperatuur per bereiding hoeft u de bakwand alleen maar aan en uit te zetten. De indeling van de bakwand kan helemaal naar wens worden ingericht met frituur, au bain-marie en bakplaten etc.

Koop uw bakwand bij De Bakwandenfabriek, dan krijgt u kwaliteit en de beste horeca-apparatuur om snel en efficiënt te werken. Uiteraard komen we altijd de situatie bij u ter plekke bekijken zodat we de beste oplossing kunnen bieden.

contact-fields
contact-fields

SHOWROOM BAKWAND

Maak direct een afspraak

In ons Experience Center in Bodegraven hebben wij een uitgebreide demo bakwand opgesteld, volledig gemaakt van RVS met hoogwaardige apparatuur. Kom proefbakken bij De Bakwandenfabriek en ervaar hoe makkelijk u uw eigen bakwand samenstelt.

Wilt u uw bestaande bakwand vervangen? Ook dan kunnen wij uw oude bakwand inruilen.

section-232a3d0