Efficiënter en energiezuiniger werken met het unieke model bakwand van De Bakwandenfabriek

Instructievideo uniek model bakwand voor horeca

De Bakwandenfabriek ontwikkelde een eigen, unieke bakwand voor horecabedrijven die efficiënter en energiezuiniger willen werken. Onze bakwand is puur maatwerk en daardoor exact afgestemd op u als gebruiker. Wat onze bakwand zo uniek maakt is de hoge kwaliteit, specialistisch doordacht ontwerp en optimaal gebruiksgemak. Bestelt u bij De Bakwandenfabriek een nieuwe hoog rendement bakwand, dan bent u verzekerd van een waardevolle investering en de allerbeste service. Elke horecakeuken, restaurant of cafetaria kan energie besparen met onze duurzame bakwand. De indeling van de functies bepalen we op basis van uw wensen. Ook denken we graag met u mee en geven we advies over slimme toepassingen voor uw keuken. U werkt niet alleen efficiënter, u maakt ook betere kwaliteit producten.

Gebruiksgemak en hygiënisch werken

Aan hygiënisch werken hebben wij in ons ontwerp bakwand uiteraard ook gedacht. De RVS bovenbouw is volledig demontabel voor een eenvoudige en grondige reiniging na gebruik. Schoon werken is niet alleen belangrijk voor de kwaliteit van uw food, uw apparatuur gaat ook veel langer mee als u deze goed kunt schoonmaken. Daarnaast heeft een bakwand van De Bakwandenfabriek volledig geïsoleerde apparatuur en daarmee zijn we de eerste in de markt.

Bakwand eenvoudig bedienen

De bakwand is zeer eenvoudig te bedienen en makkelijk in gebruik zonder overbodige toeters en bellen. Onze klanten ervaren nu zelf dat wij bakwanden ontwerpen puur vanuit onze jarenlange ervaring in RVS horeca-installaties. Daarbij werken we namelijk altijd vanuit de eindgebruiker op basis van efficiëntie, gemak, het leveren van kwaliteit en het allerbeste advies. Onze klanten kunnen vertrouwen op een uitstekende kwaliteit bakwand met garantie en service van ervaren specialisten die houden van hun vak.