founder

UNIEK ONTWERP

RVS maatwerk voor de horeca

Ons nieuwe model bakwand die wij in eigen beheer ontwikkelden is een uniek ontwerp. Alle inbouwapparatuur is makkelijk te bedienen met één knop, schoonmaken gaat veel sneller en beter en u bespaart aanzienlijk op energie. Dat maakt een bakwand van De Bakwandenfabriek populair bij horecazaken.

Het onderhoud van de bakwand is heel makkelijk. De RVS onderdelen van het afzuigkanaal zijn simpel met de hand uit elkaar te halen en daardoor zeer eenvoudig te reinigen net zoals de rest van de bakwand.

section-ef09f4f

TOTAAL SERVICE

Levering, montage en reparatie bakwand

Als specialist op het gebied van bakwanden voorzien wij uw restaurant, cafetaria, sport- of bedrijfskantine of take away van een op maat gemaakte bakwand. Wij leveren, plaatsen en repareren alles met onze eigen vakmensen.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft een storing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Meer over ons tarief leest u hier.

MAATWERK

Uw eigen bakwand samenstellen

Het grote voordeel van de bakwand van De Bakwandenfabriek is dat deze eenvoudig in gebruik is. Met de vooraf ingestelde temperatuur per bereiding hoeft u de bakwand alleen maar aan en uit te zetten. De indeling van de bakwand kan helemaal naar wens worden ingericht met frituur, au bain-marie en bakplaten etc.

Koop uw bakwand bij De Bakwandenfabriek, dan krijgt u kwaliteit en de beste horeca-apparatuur om snel en efficiënt te werken. Uiteraard komen we altijd de situatie bij u ter plekke bekijken zodat we de beste oplossing kunnen bieden.

contact-fields
contact-fields

SHOWROOM BAKWAND

Maak direct een afspraak

In ons Experience Center in Bodegraven hebben wij een zeer uitgebreide demo bakwand opgesteld, volledig gemaakt van RVS met hoogwaardige apparatuur. Bezoek de showroom van De Bakwandenfabriek en ervaar hoe makkelijk u uw eigen bakwand samenstelt.

Wilt u uw bestaande bakwand vervangen? Ook dan kunnen wij uw oude bakwand inruilen. Uw voordeel haalt u uit een nieuwe hoogwaardige RVS bakwand die energiebesparend is.

Contactformulier

section-232a3d0