horecava 2024

Yes, we staan er weer! Bezoek de stand van De Bakwandenfabriek op Horecava 2024 in RAI Amsterdam. Horecava is dé horecavakbeurs waar we u heel graag ontmoeten. Van 8 t/m 11 januari staat ons team voor u klaar op standnummer 02.315 in hal 2.

Bakwand demo op Horecava 2024

Na een succesvolle beurs vorig jaar hebben we er weer ontzettend veel zin in. Het afgelopen jaar hebben we aardig aan de weg getimmerd en heel veel horecazaken voorzien van een energiezuinige bakwand op maat. We merken dat we het vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren en échte service te bieden met een open aanpak. Onze kracht is dat we vanuit onze vakkennis met onze klanten meedenken over de capaciteit, de indeling van een professionele horecakeuken en mogelijke besparingen als het gaat om snelheid en geld. Ook ruilen we oude bakwanden in voor een nieuwe bakwand en dat biedt naast gemak ook een duurzame oplossing. Inmiddels is ons klantenbestand in Nederland uitgebreid met horecabedrijven voor wie een bakwand vervangen een zeer waardevolle investering is gebleken.

Bakwand Experience Center in Bodegraven

Meer informatie over een hoogwaardige RVS bakwand op maat voor elke horecakeuken geven wij u graag. U kunt onze stand bezoeken tijdens de Horecava 2024 of maak een afspraak met Jeroen Bot of Annemiek Oskam. Kom gerust een keer proefbakken en zelf ervaren hoe efficiënt u kunt werken met onze unieke bakwand in ons Experience Center in Bodegraven.

Horecava beursaanbieding

Ook dit jaar laten wij tijdens de Horecava op stand 02.315 de horecabranche kennismaken met de kracht van De Bakwandenfabriek. De demo van onze eigen ontwikkelde RVS bakwand is een echte eyecatcher en kunt u bekijken in onze stand. Nieuw dit jaar is onze Horecava beursaanbieding. Unieke bakwanden op maat maken wij onder andere voor cafetaria’s, restaurants, mobiele keukens en kantines. Voordeel van onze bakwand is dat u direct een besparing op energie gaat ervaren door efficiënt gebruik en aanzienlijk minder warmteverlies.

Kostenbesparende oplossing voor horeca

Kunt u niet naar de Horecava 2024 komen? Dan komen wij graag bij u langs om uw situatie ter plekke te bekijken en een kostenbesparende oplossing voor te stellen. Maak gerust een afspraak of vraag ons naar de mogelijkheden van onze RVS bakwanden voor uw horecazaak.

horecava 2024