founder

DUURZAME RVS BAKWAND

Horeca kiest bewust voor dit concept

De Bakwandenfabriek vertelt je waarom de horeca kiest voor hoogwaardige bakwanden van rvs die energie besparen. Roestvrijstalen bakwanden van De Bakwandenfabriek zijn populair in moderne horecabedrijven. Niet alleen vanwege het gemak waarmee je werkt, ook duurzaamheid, hygiëne en makkelijke reiniging spelen mee. RVS staat voor roestvrij staal, een legering van ijzer, chroom en nikkel. Grootste voordeel van rvs is dat het materiaal bestand is tegen corrosie, oxidatie en vlekken en ook dat maakt onze rvs bakwand een duurzame investering.

section-ef09f4f

POSITIEF EFFECT OP HORECABEDRIJVEN

Blijven innoveren & verbeteren

Onder horecabedrijven die een rvs bakwand gebruiken verstaan we restaurants, cafés, fastfoodketens, mobiele food truck, hotels, cateraars en events. Bakwanden gebruik je om alle soorten voedsel te bereiden. Denk aan bakken, braden, grillen, opwarmen en frituren. Naast het bereiden van kwalitatief goed eten is De Bakwandenfabriek gespecialiseerd in het integreren van afzuigsysteem om geur, damp en rook af te voeren, waarmee je de lucht in de keuken schoon houdt.

RVS keukeninrichting en bakwanden

Al onze bakwanden worden op maat gemaakt en sluiten daardoor perfect aan bij jouw keuken. Wat je wensen ook zijn, wij denken met je mee en denken zelfs nog een stapje verder. Jaren ervaring in horeca-installaties maakt De Bakwandwanden fabriek de specialist in RVS bakwanden, RVS keukeninrichting, afzuiging in de keuken en energiebesparing. Kies voor een slimme investering nu en profiteer jarenlang van een duurzame effect voor jouw bedrijf.

Info aanvragen
founder
founder
founder
founder
founder

HIER VIND JE ONS

Energiezuinige bakwand voor horeca

section-232a3d0